Уважаеми клиенти,

Поради натоварен график, в следващите няколко месеца няма да мога да приемам нови клиенти, с изключение на клиенти търсещи Ускорена Резолюционна Терапия (Accelerated Resolution Therapy), като единствен терапевт, който предлага тази техника в  България. Този вид травма техника е съвместим и с говорна терапия предоставяна от колега- терапевт.  Има около два месеца изчакване и за съжаление на този етап няма отворени или уикенд и вечерни часове.

Работя на една локация със Златомира Димитрова, магистър по психология. Злати работи директно под моя супервизия и приема клиенти в кабинета и онлайн на цена 50 лв. Злати има опит с тревожности, депресии и други състояния. Може да се свържете с нея +359(887)865-814 и на dimitrova.zlatomira@abv.bg

За записване на час с мен, моля пуснете мейл на info@annatodorova.com с телефон за обратна връзка, за да може да обсъдим дали аз съм най-подходящият терапевт за вас.

Първоначалната сесия от  е с продължителност час и половина, всяка следваща сесия е петдесет минути. Сесиите се провеждат на живо или онлайн . Моля имайте предвид, че вечерни часове на този етап няма- Благодаря.

Цени

Цена на сесия: 120лв 60)

Специални популации като клиенти към ТЕЛК, клиенти с ХИВ/СПИН, както и трансджендър клиенти ще бъдат приемани на цена 50лв. 

Цена на сесия със Златомира Димитрова е 50 лв ( 25).

Адрес: ул. Болград 4, ап.1, кв. Лозенец, София