Уважаеми клиенти,

Поради натоварен график, в следващите няколко седмици няма да мога да приемам нови клиенти, с изключение на клиенти търсещи Ускорена Резолюционна Терапия (Accelerated Resolution Therapy), като единствен терапевт, който предлага тази техника в  България. Този вид травма техника е съвместим и с говорна терапия предоставяна от колега- терапевт. Комбинирам го и с EMDR терапия.  Има около две- три месеца изчакване и за съжаление на този етап няма отворени уикенд и вечерни часове. Препоръчително е да посещавате редовен терапевт, защото ще мога да ви предложа само няколко сесии, заради натоварения график.

Работя на една локация и в екип със Златомира Димитрова, Ренета Минчева и Валерия Стоилова, които са магистри по психология. Възможно е да комбинрате регулярна терапия с някоя от тях и травма терапия успоредно с мен. 

Рени е когнитивно- поведенчески терапевт и първият сертифициран схема терапевт в България. Можете да се свържете с нея на тел. +359(897 716693). За повече информация: www.RenetaMincheva.com. Цената на сесия е 60лв.

Валерия има богат опит като психотерапевт,  хипнотерапевт, както и дихателни методи, като холотропно дишане. Може да се свържете с нея на телефон +359 888753775.

Злати приема клиенти в кабинета и онлайн на цена 60 лв. Тя има опит с тревожности, депресии и други състояния. Може да се свържете с нея +359(887)865-814 и на dimitrova.zlatomira@abv.bg

За записване на час с мен, моля пуснете мейл на info@annatodorova.com с телефон за обратна връзка, за да може да обсъдим дали аз съм най-подходящият терапевт за вас.

Сесиите са с времетраене 50 минути и се провеждат на живо или онлайн   Моля имайте предвид, че вечерни часове на този етап няма- Благодаря.

Цени

Цена на сесия: 150лв 75)

Цената на сесия със Златомира Димитрова е 60 лв (€30)

Цената на сесия при Ренета Минчева е 60лв (30)

Адрес: ул. Болград 4, ап.1, кв. Лозенец, София