Уважаеми клиенти, 

Всеки от вас (настоящ или нов клиент) може да избере дали сесиите да се провеждат дистанционно (по Zoom, skype, и т.н.) или в офиса с предпазни мерки от моя страна. 

Цената на сесията е 70лв. За записване на сесия, можете да пишете на info@annatodorova.com. Имайте предвид, че вечерните часове са ограничени и има около месец изчакване. 

Вярвам, че неделима част от успешната психотерапия е връзката и доверието между терапевта и клиента и затова  първоначалната сесия е с продължителност час и половина, за да може клиентите да преценят дали аз съм правилният терапевт за техните нужди. Всяка следваща сесия е 50 минути.

Работя в екип с Ренета Минчева, психолог консултант с опит  и обучение към школата по когнитивно поведенческа терапия. Рени предлага и съботно-неделни сесии. Обучавам Рени в метода EMDR, който е подходящ при психологически травми. Ренета притежава магистър по психология и има богат опит с деца и възрастни. Работим на една локация и можете да се вържете с нея на тел. 0897716693. и на renetamincheva1@gmail.com. Цената на сесия е 50лв.

Работим в екип и се помещаваме в един и същ офис на ул. Болград 4 (срещу басейна Спартак) в Лозенец.

Благодарим ви!