За съжаление, поради претоварен график, нямам възможност да приема нови клиенти през следващите няколко месеца. Моля, вижте координатите на колегите по долу. В следващите няколко седмици ще обявя информация за обучения.  Благодаря! Цената e 70 лв на сесия, с времетраене 50 минути. 

Времевият интервал, в който работя, е между 8 и 18 ч в делничните дни. За запитвания, пишете на info@annatodorova.com

Ако имате нужда от по-скорошен час или предпочитате уикенд и вечерни часове, горещо препоръчвам колегите, с които работя в екип: д-р Веселин Христов, който е психотерапевт, психиатър и детски психиатър (089 6758940).

Работим в екип и се помещаваме в един и същ офис на ул. Болград 4 (срещу басейна Спартак) в Лозенец.

Благодаря ви!

 

Допълнителни препоръки:

Горещо препоръчвам Ренета Минчева- Изключително ефективен терапевт, с фокус върху когнитивно поведенческа терапия , 40лв на сесия0897 716693 Кликнете тук

За Скайп сесии, включително и EMDR скайп сесии,  препоръчвам Мая Златева: Кликнете тук

Калина Бояджиева: фокус върху психодрама и когнитивна терапия: 40лв/сесия: 088 7750734  Кликнете тук

Валерия Стоилова- Фокус върху хипнотерапия и когнитивно поведенческа терапия. : +359 88 8753775

For English speaking clients: Bryan Milner is an experienced British therapist, who works at the same location as me. Click here
Ако желаете психологическа помощ от разстояние са възможни он-лайн консултации. Може да се свържете с мен и по Скайп, username:  AnnaTodorova.com.

Работя с клиенти над 10 годишна възраст. Вярвам, че неделима част от успешната психотерапия е връзката и доверието между терапевта и клиента и затова  първоначалната сесия е с продължителност час и половина, за да може клиентите да преценят дали аз съм правилният терапевт за техните нужди. Всяка следваща сесия е 50 минути. Цената на сесията е 70лв. Предлагам и сесии по Скайп. Очаквам ви!