Вярвам, че неделима част от успешната психотерапия е връзката и доверието между терапевта и клиента и затова  първоначалната сесия е с продължителност час и половина, за да може клиентите да преценят дали аз съм правилният терапевт за техните нужди. Всяка следваща сесия е 50 минути. Цената на сесията е 70лв. Работя с деца над 10 годишна възраст.Времевият интервал, в който работя, е между 8 и 18 ч в делничните дни. За запитвания, пишете на info@annatodorova.com

За съжаление, поради претоварен график, нямам възможност да приемам нови клиенти през следващите няколко месеца. Работя в екип с Ваня Маликси, която работи под моя супервизия. Тя завършва магистър по психотерапия в университета Йорквил, Канада; Ваня притежава магистър по философия от Софийския университет и над 13 г. в областта на организационната психология и човешките ресурси. Ваня приема нови клиенти cряда, четвръртък  и петък. Можете да запишете сесия на тел. 0888449960 или да пишете на vanyakp@gmail.com. Цената на сесия при Ваня е 20лв.

Работим в екип и се помещаваме в един и същ офис на ул. Болград 4 (срещу басейна Спартак) в Лозенец.

Благодарим ви!

Заповядяйте на 9ти ноември 2019; Група: Панически атаки:

Ограничени бройки места (12 човека) с фасилитатори Анна Тодорова, психотерапевт и Ваня Маликси, стажант по психотерапия.

Ще научите:
– Как да идентифицираме паническата атака?
– Какво е паническа атака и защо се получава?
– Методи и техники за преодоляване.
– Как да говорим с близките си, за да получим разбиране?
– Как да преодолеем тревожни и натрапчиви мисли?

Такса: 30 лв.
При засилен интерес ще организираме втора група през декември.

За записване, моля пратете съобщение в страницата или на info@annatodorova.com, като дадете име и телефон за връзка. Моля, заповядайте в групата, само когато получите потвърждение, поради ограничения брой на местата. Ако местата се запълнят, ще ви уведомя за втора група или семинар.
Благодаря ви!