Уважаеми клиенти,

Поради натоварен график, има около два до три месеца изчакване за първоначална сесия при мен. Ако сте жертва на единична травма (катастрофа, сексуално насилие, грабеж или природнo бедствие, ще бъдете приети с предимство.

За записване на час, моля пуснете мейл на info@annatodorova.com с телефон за обратна връзка, за да може да обсъдим дали аз съм най-подходящият терапевт за вас.

Първоначалната сесия от  е с продължителност час и половина, всяка следваща сесия е петдесет минути. Докато трае пандемичната обстановка, всички сесии ще бъдат проведени онлайн през Zoom или Skype. Моля осигурете добра интернет връзка и спокойна обстановка. Препоръчително, но не е задължително е да сте със слушалки.  

Цени

Цена на сесия: 100лв 50)

Клиенти под 18 годишна възраст ще бъдат приемани на 70лв.

Специални популации като клиенти към ТЕЛК, клиенти с ХИВ/СПИН, както и трансджендър клиенти ще бъдат приемани на цена 50лв. 

Екип

Ако имате нужда от скорошен, вечерен или съботно-неделен час, препоръчвам Ренета Минчева, която е талатлив, пълноправен терапевт към когнитивно поведенческата школа с обучмение по схема терапия.

Рени е психолог консултант с опит  и завършено обучение към школата по когнитивно поведенческа терапия и работи през теоритичната рамка на схема терапията. Ренета притежава магистър по психология и има богат опит с деца и възрастни.  Ренета работи и като училищен психолог. Може да се свържете с нея на тел. 0897716693  (www.renetamincheva.com) и на renetamincheva1@gmail.com. Цената на сесия при Рени е 50лв.

Работя в екип и на една локация със семеен терапевт, др. Деница Банчевска, която е PhD по системна терапия от щатския унижерситет в Охайо, http://banchevska.bg,  както и с др. Веселин Христов, психиатър, 089675894.

Благодарим ви!

 

Допълнителни препоръки за психотерапевт:

София

  1. Димитрина Митрева 0888 875551 (психодрамал школа по хипнотерапия)
  2. Др Виляна Малева, клиничен психолог https://www.drviliyanamaleva.com/
  3. Калина Бояджиева 0887 750734 (психодрама)
  4. Елена Мечева (Детски психолог) http://zapsihichnoto.com
  5. Стелян Славов https://steliyan.portfoliobox.net/
  6. Борислава Мечева (0888 577761) и Вася Иванова (семейна терапия) http://vivastherapy.com

Извън София

  1. Люба Цанова (EMDR и сертидициран схема терапевт (Велико Търново)
  2. Таня Палева- Пловдив
  3. Боряна Чалъкова и Константин Воденичаров- Варна