Студио Уебинария „Сама съм, а вече ми е време? „
Организатор: Уебинария БГ

Ако ще прекарате св. Валентин сами и изпитвате тъга или тревожност от това, този уебинар е за вас. За много хора, липсата на стабилна връзка е признак на провал и предизвиква тревожност и страх. За други е признак на предпочитание да бъдат с подходящия човек, дори това да отнеме време, но се притесняват че начина им на живот възпрепятства успешното намиране на подходящ партньор.

Ще научите методи и стратегии, за да преосмислите ситуацията и да се почувствате по-самодостатъчни и пълноценни:

  1. Ще научите за разликата между нуждата да сте обвързани и желанието да сте обвързани.
  2. Ще идентифицирате и трансформирате деструктивните мисли, които водят до чувства на празнота и недостатъчност.
  3. Ще научите за любовната зависимост и любовната сдържаност.
  4. Ще имате възможност да зададете конкретни въпроси свързани с темата.

За водещия:

Анна Тодорова завършва магистър по клинична психотерапия в САЩ, където придобива опит в индивидуална и груповата психотерапия с фокус върху междуличностни отношения, травма терапия, зависимости, тревожност, депресия и други. След няколкогодишна практика във Финикс, Аризона, Анна се завръща в България през 2015 и отваря лична практика в София, която процъфтява.

Притежава следните сертификати и лицензи: Национален сертифициран психотерапевт към САЩ; Лиценз по психотерапия към щата Аризона; Сертификат за завършено обучение по EMDR терапия към международната асоциация; Член на Американската психотерапетична асоциация. За повече информация

Запишете за уебинара тук!